Disclaimer

Dette er et vagt forsøg på at lave en lille side til hjælp for mig selv og så interesserede folk hjemme i DK kan følge med i, hvad jeg fordriver tiden med under turen til Fullerton. Traditionen tro ender det nok med, at siden i løbet af 1-2 dage fryser til og ikke undergår opdateringer de næste 1-2 år, men nu prøves det alligevel. Om ikke andet skulle java-dimsen nedenfor da forblive relativt up-to-date.

Billeder

Billeder taget med det nye kamera kan findes på gallery.ulrik.dk.

Penge

Beløb i USD:

Tid

Ekstreme amerikaniteter

1-800-bailguy

Nu rabler det sgu da helt for de amerikanere - prøv lige at høre dette lydklip fra en lokal radio-kanal: bailguy.mp3. Er det bare mig, men virker det ikke sårn lidt bizart? Men der er jo selvfølgelig et ok marked for den slags i området, med over 2% af befolkningen i spjældet.

Sagsanlægsparanoia

Overalt kan man mærke, at firmaer er totalt paranoide over, at folk skal lægge sag an mod dem. Se selv nedenfor. I radioreklamer er der tit en person, der efter et reklamespot læser en disclaimer op i uhyre hastigt tempo - og på trods af denne hastighed tager det ofte længere tid end selve reklamen. Lidt ligesom farlig Lamisil nedenfor.

Farlig hårtørrer

Hårtørreren, der er monteret på badeværelset, har påklistret advarslen, der ses ovenfor. Sund fornuft, nej tak.


Farligt hotel

Mange steder på hotellet er der advarsler som denne. Så er folk dæleme også selv ude om det, hvis de tør gå ind.


Farligt akvarium

Selv på et akvarium er der skidefarligt, også selvom man ikke hopper ned til fiskene.


Farlig Lamisil

Den yderste røde kasse markerer reklamen, den inderste markerer advarslen om hvor skrækkelige bivirkninger, fodsvampemidlet kan give. Incl. rapport fra dyreforsøg - fx får kinesiske hamstere det mega-ringe, hvis de får indført fodsvampemidlet direkte i deres lungevæv. Uha, godt jeg ikke har fodsvamp.


Farlig spand

En autentisk malerspand fotograferet på hotellet. Den var af sådan helt normal størrelse, med plads til vel sagtens en 5 liter maling. Oplagt druknerisiko, gå forbi på eget ansvar.


Farlige golfsko

Fantastisk skilt - pga. faren ved at bære sko med spikes ses det, at jeg har skiftet til et par ultra-glatte sko for at være på den sikre side.

Mad

Der har udviklet sig et bedømmelsesskema, der fungerer på flg. vis:

Misc

Tilbage til forsiden